top of page

Gál Zoltán

​Több mint 20 éve foglalkozom a fotózással. Először táj, természet és életkép kategóriában alkottam. Több nemzetközi és hazai fotópályázatot sikerült megnyerni illetve a dobogó valamely fokára állni.​15  éve kezdtem esküvőket fényképezni. Ez szerelem volt első látásra és a mai napig él.

Az esküvő fotózás a legösszetettebb feladat, hiszen fényképészet nagyon sok ága megtalálható benne. Én éppen ezért szeretem és érzem magaménak hiszen az Önmegvalósítás egyfajta formája.
Több mint 100 megbízással a hátam mögött úgy érzem bátran állíthatom, hogy a felkészültségem megvan ahhoz, hogy csodálatos fotók készüljenek a nagy napotok minden pillanatában.

​Fontosnak érzem, hogy néhány mondatot írjak az általam képviselt stílusról. Minden páromnak felajánlom, hogy vigyünk a fotózásba egy kis fűszert, legyen ez a hobbi a hivatás egy különleges helyszín. Lényeg hogy magatokénak érezzétek. Ezzel elérhető az hogy személyre szabott legyen a fotósorozat. Minden körülmények között kerüljük a közhelyes dolgokat, lépjünk azon túl merjünk álmodni és valósítsuk meg azt.​

Hogyan néz ki a fotózás? Bizonyára már felmerült bennetek mikor itt jártok az olvasmányban... Nem merevítelek ki benneteket mindenféle kicsavart pózba, hanem igyekszem kibontani a személyiségeteket, ledönteni a gátakat amik esetlegesen a fényképezéssel szemben felépült, majd helyzetbe hozlak és ezt instrukciókkal alakítjuk a végső pillanatig. Eközben jönnek az érzelmek a bennetek szunnyadó ötletek felszínre törnek ehhez párosulnak az Én ötleteim  és már csak egy kattintás az egész. Könnyűnek hangzott?
Az is egy jó buli lesz meglátjátok!​Ha felkeltettem érdeklődéseteket, vagy kérdésetek lenne keressetek bizalommal!
bottom of page