top of page
S018.jpg

a pillanat varázsa...

Szeretnék megosztani veled egy kis ismertetőt az általam képviselt stílusról, az időbeosztásról és a lehetőségekről. Ez a kis szösszenet segít abban, hogy egy fotós szemével lásd a nagy napotokat. Próbál segítséget nyújtani, hogy a közös munka egy jó buli legyen gyönyörű képekkel.

A csoda életre kel ?!?!

043.jpg

Vigyünk a fotózásba egy kis fűszert ! 

Nem kell sok, elég egy - két csipet... Használjuk ki a hobbit, a hivatást, vagy bármit amit magatokénak éreztek ! 

Javaslom, hogy eresszétek szabadjára a képzeleteteket és valósítsuk meg az álmaitokat ! 

a hely szelleme...

A jól választott fotóhelyszín egy fél siker !

Biztosan van olyan helyszín ahol a párok leggyakrabban fotózkodni szoktak ! A véleményem az, hogy ezen lépjünk túl, kerüljük a közhelyes dolgokat és a sablonokat! 

Tapasztalatom szerint két különböző stílusú helyszínen már csodálatos eredményeket lehet elérni, azonban minél több helyre megyünk annál színesebb a végeredmény.

023.jpg

a mozgás hatalma...

052.jpg

A dinamika életet visz a fényképre !

Felmerülhet bennetek, hogy abban a gyönyörű ruhában és cipőben ez lehetetlen... Nem az... Eddig mindenki egyszerűen és nevetve vette az akadályt !

jóban - rosszban...

Igaz ez a barátokra is, így ne hagyjátok ki Őket a nagy élményből.  Ezek az emlékek a fotózás által hallhatatlanná válnak !

CS011.jpg
D004.jpg

a részletek varázsa...

Azért, hogy semmi ne vesszen a feledés homályába a különleges részletek is megörökítésre kerülnek !

felülről különleges...

Helyszín és időjárás függvényében drónt használok a nagy  csoportkép készítésénél és a kreatív fotózáson. 

A drón használat nem feláras, hanem a csomagok része!

072.jpg
015.jpg

B-terv

Minden megszervezhető, de az időjárást nem tudjuk befolyásolni. Felmerül a kérdés, hogy mi lesz ha esik az eső... Az a válasz nem célravezető, hogy nem fog esni. Érdemes keresni egy fedett fotóhelyszínt, kastélyt, hotelt, kávézót ahová ilyen esetben menni tudunk. Helyszíntől függően tudok néhány szép helyet, így ennek szervezésében segítséget nyújthatok nektek.

csak 24 óra...

Egyre nagyobb sikere van a külön napon történő kreatív fotózásnak. 

Ezért én felárat nem számítok fel, támogatom ezt a megoldást! Nagy előnye a kötetlen időbeosztás.  Akár a menyecske ruhában is készülhetnek kreatív fotók.

 

2-3 óra tiszta fotóidőre van szükség egy kompromisszumok nélküli kreatív fotózáshoz !

 

Ez bizonyára elsőre soknak tűnik, de vedd figyelembe azt, hogy a fodrásznál és a kozmetikusnál történő csúszást csak ebből az időből tudod levonni. Sajnos elég gyakori a 30-60 perces csúszás, ha ezt levonod akkor már nem is annyira sok! Én azt javasolom nektek, hogy a vendégvárás előtt menjünk el fotózkodni, mert így  nem rabollak el benneteket a szertartások után a vendégektől, de a legrugalmasabb és végeredmény szempontjából legjobb ha külön napra szervezzük.  

082.jpg

Szabjuk személyre az árakat:

085.jpg

Szeretnék segítséget nyújtani a kérhető opciók értelmezésében, így könnyebb eldönteni, hogy szükségetek van rá vagy sem. 

Nagy felbontású retusált és nyers képek átadása:

Ez minden csomag alapja! Nálam ez nem opció! Nincs vízjel, nincs butított minőség!

 

A készített képek száma változó, rendelkezésre állási idő és esemény függő, de általában a szertartások és kreatív a fotózása esetén 1000 - 2000 kép, amiből kb. 250-400 kerül retusálásra. A menyecsketáncig történő megbízás esetén  1000-3000 kép amiből kb. 500-1000  kerül kidolgozásra.

Szabjuk személyre az árakat:

Slideshow (zenés videóklipp a fényképekből):

Egy 5-10 perces zenés videóösszeállítást vágok össze a fényképekből, amit esküvői pendrive-onl adok át nektek

Full HD vagy 4K  felbontásban.


A videót feltöltöm a Vimeo-ra, így a közösségi oldalakon, valamint e-mailban megosztható a rokonokkal és a barátokkal! 

025.jpg
J027.jpg

Szabjuk személyre az árakat:

Jegyes Fotózás:

Hetekkel, vagy hónapokkal a nagy nap előtt készítünk egy utcai ruhás sorozatot. Nagy előnye, hogy az esküvő napján már lazán, rutinosabban álltok a kamera elé, hiszen azokat a gátakat ami minden emberben jelen van a fotózással szemben lendöntjük. Ezzel előnyhöz jutunk hiszen a kreatív fotózás első pillanatától kezdve feloldódott, természetes képek készülnek, és nem mellesleg gazdagabbak lesztek egy portfólióval! Ezeket a képeket fel tudjátok használni a meghívó, boros címke tervezésénél, valamint a dekornál.

Szabjuk személyre az árakat:

Fine-art fotókönyv az emlékek királya:

Ez egy exkluzív Prémium kategóriás fotókönyv. Egyedi kötése van, közel 50 fél anyagból lehet választani.  A lapok kasírozva vannak, vastagok és hajlás nélkül egyenesre nyílnak.

 

Metál papír:

Egy Prémium extra fényes alapanyag. Jellemző rá hogy élesebbek / részletesebbek  rajta a képek, valamint sokkal jobban élnek a színek is. 

könyv.jpg
bottom of page